Wat doet Mammarosa Amsterdam

VOORLICHTINGEN

Voorlichtingen worden gegeven op de door u gewenste locatie. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Indien de voorlichting buiten Amsterdam plaatsvindt, vragen we een bijdrage in de reiskosten.

Contactpersoon voorlichtingen Amsterdam:
Khansa Kheir:  khansa@mammarosa.nl

LOTGENOTENCONTACT

Het lotgenotencontact bestaat uit groepsbijeenkomsten, individuele begeleiding en ondersteuning (buddy-contact) en een telefonisch spreekuur.

Groepsbijeenkomsten vinden plaats 1 x per maand op woensdagmidddag  van 13.00 tot 15.00 uur in Buurtcentrum de Tagerijn, Balboastraat 18 in Amsterdam West (i.s.m. ABC ALLIANTIE WELZIJN).

Deelname is gratis en vrijblijvend. De taal is Nederlands, maar er zijn altijd vrouwen aanwezig die kunnen vertalen en een eigen tolk (vriendin, familielid of buurvrouw) is altijd welkom.

NB:  op dit moment zijn we aan het bekijken of en zo ja hoe groepsbijeenkomsten met de actuele corona-maatregelen kunnen worden georganiseerd. we houden u op de hoogte, dus houdt de website in de gaten!

Individuele begeleiding en ondersteuning gebeurt op afspraak. Indien u of iemand die u kent graag met een lotgenoot in eigen taal zou willen spreken dan kunt u contact met ons opnemen via:

Contactpersoon lotgenotencontact Amsterdam:
Khansa Kheir:  khansa@mammarosa.nl

VRIJWILLIGER WORDEN BIJ MAMMAROSA Amsterdam? 

Borstkanker is voor veel mensen een moeilijk te bespreken onderwerp. Wil jij helpen borstkanker bespreekbaar te maken en spreek je naast Nederlands een andere taal? Dan willen we je graag een scholing aanbieden om voorlichter te worden bij Mammarosa.

Of heb je zelf borstkanker gehad en wil en kun je iets betekenen voor andere vrouwen met borstkanker en spreek je naast Nederlands een andere taal? Dan zouden we je graag verwelkomen als vrijwilliger bij Mammarosa om na een scholing lotgenotenbegeleider te worden.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met:

Dennis van der Beijl: dennis@mammarosa.nl